Ga naar content

Contact & Retourneren

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!

* Ja, dit is een vereist veld
Terugbetalingsbeleid

Informatie rondom garantie & retour

Meld hier jouw retour aan: https://ziemi.montareturns.com/

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst aan te melden voor retour. Daarna heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag  gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@ziemi.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Uitzonderingen retourneren
Een retour aanvraag wordt niet geaccepteerd wanneer er schade aan het product is aangericht door misbruik van het product.

Garantie
U heeft 2 jaar garantie op het product ingaande vanaf de aankoop datum van het product. U heeft recht op de garantie wanneer het geleverde product niet functioneert zoals van te voren gecommuniceerd. U dient via de mail contact@ziemi.nl aanspraak te maken op uw garantie, deze zal binnen 10 werkdagen verwerkt worden. Als het product op een andere manier is gebruikt dan door de ondernemer gecommuniceerd vervalt uw garantie.

Identiteit ondernemer
Ziemi services BV
Amstelstraat 43D
1017 DA Amsterdam
contact@ziemi.nl
(+31)6 39 78 27 30
KVK nummer: 81030533
BTW nummer: NL 861 897 365 B01

Top